KOŠARICA

izdelkov: 0 skupaj: 0,00 EUR

AVATAR LEGENDA O AANGU KNJIGA1: VODA 2

Svet je razdeljen na štiri kraljestva, glede na naravne elemente, ki jih gojijo. Mir med deželami Vode, Zraka, Zemlje in Ognja je trajal dolgo – pod nadzorom Avatarja, veznega člena s svetom duhov in edinega, ki lahko nadzira vse štiri elemente.


AVATAR - ZADNJI GOSPODAR VETRA ( AVATAR THE LAST AIRBENDER ) je ANIMIRANA serija, ki je hitro postala hit, ko je prišla na male ekrane. Leta 2010 so posneli tudi film.
  1. KYOSHIJINE BOJEVNICE (The Warriors of Kyoshi) Aang, Sokka in Katara, lemur Momo in leteči bison Appa se počivajo po napornem begu iz južnega templja Vetra bred generalom iz dežele Ognja, Zhaom. Aang se odloči da bi se zabavali z ježo na velikanskem koi ribi. Avatarjeva zabava je prekinjena, ko njega in njegove prijatelje ujemejo v zelen oklep oblečene bojevnice iz Kraljestva Zemlje in ih otepljejo na otok Kyoshi. Toda otok je poimenovan po prejšnem Avatarju bojevnici Kyoshi. Tako da so Aang in njegvi prijatelji hitro spuščeni med prebivalce otoka ... toda Avatarjevi preganjalci niso nikoli daleč.
  2. KRALJ OMASHUJA ( The King of Omashu ) Naslendni postanek Ekipe Avatar, je Omashu v Kraljestvu Zemlje. Kjer vlada nori kralj Bumi...
  3. KROTILCI ZEMLJE ( Imprisoned ) Aang, Katara, in Sokka kampirajo zraven majhnega mesta, ki je pod kotrolo vojske iz dežele Ognja, ki so prepovedal krotilcem zemlje uporabljati njihove moči za manipulacijo zemlje. Katara prepriča, Haru mladega krotilca zemlje, da reši starca pred vojaki ...

Trajanje: 65 minut
Sihronizacije: SLOVENSKA, HRVAŠKA, SRBSKA, ROMUNSKA, MAĐARSKA
Leto proizvodnje: 2016


 
Cena: 3,95 EUR    kos
AVATAR 2
Sorodni izdelki
Cena: 10,95 EUR
 
Cena: 10,95 EUR
 
Cena: 6,95 EUR
 
Cena: 6,95 EUR
 
Cena: 6,95 EUR