KOŠARICA

izdelkov: 0 skupaj: 0,00 EUR

AVATAR LEGENDA O AANGU KNJIGA1: VODA 3

Svet je razdeljen na štiri kraljestva, glede na naravne elemente, ki jih gojijo. Mir med deželami Vode, Zraka, Zemlje in Ognja je trajal dolgo – pod nadzorom Avatarja, veznega člena s svetom duhov in edinega, ki lahko nadzira vse štiri elemente.


AVATAR - ZADNJI GOSPODAR VETRA ( AVATAR THE LAST AIRBENDER ) je ANIMIRANA serija, ki je hitro postala hit, ko je prišla na male ekrane. Leta 2010 so posneli tudi film.
  1. ZIMSKI SOLICIJ 1. DEL : DUHOVNI SVET ( Winter Solstice Part 1The Spirit World ) Majhno mesto v kraljesvu Zemlje je napada posast iz duhovnega sveta. Avatar Aang, Sokka in Katara se odločijo, da bodo pomagali meščanom pomiriti Hei Bai, duha ki se je spremenil v pošast, ki zdaj terorizira mesto.
  2. ZIMSKI SOLICIJ 2. DEL : AVATAR ROKU ( Winter Solstice Part 2 Avatar Roku ) Aang mora prispeti v tempelj , točno na Zimski solicij, da bo prijel nujno sporočilo od Roku, moža, ki je bil Avatar pred Aangom. Problem je, da se tepelj nahaja v kraljestvu Ognja in, da sta Prince Zuko in general Zao, Aangu za petami ...
  3. ZVITEK O KROTITELJU VODE (The Waterbending Scroll ) Katara, čeprav sama ne ve veliko, začne učiti Aanga krotiti vodo. Ko Aang med treningom odplaktne njihovo hrano in druge potrepščine, Katara gre kupiti nove v bljine mesto ...
Trajanje: 65 minut
Sihronizacije: SLOVENSKA, HRVAŠKA, SRBSKA, ROMUNSKA, MAĐARSKA
Leto proizvodnje: 2016

Cena: 3,95 EUR    kos
AVATAR3
Sorodni izdelki
Cena: 10,95 EUR
 
Cena: 10,95 EUR
 
Cena: 6,95 EUR
 
Cena: 6,95 EUR
 
Cena: 6,95 EUR