KOŠARICA

izdelkov: 0 skupaj: 0,00 EUR

AVATAR LEGENDA O AANGU KNJIGA1: VODA1

Svet je razdeljen na štiri kraljestva, glede na naravne elemente, ki jih gojijo. Mir med deželami Vode, Zraka, Zemlje in Ognja je trajal dolgo – pod nadzorom Avatarja, veznega člena s svetom duhov in edinega, ki lahko nadzira vse štiri elemente.


AVATAR - ZADNJI GOSPODAR VETRA ( AVATAR THE LAST AIRBENDER ) je ANIMIRANA serija, ki je hitro postala hit, ko je prišla na male ekrane. Leta 2010 so posneli tudi film.
  1.  FANT V LEDENI GORI  (The Boy in the Iceberg) Med ribarjenjem brat in sestra iz vodnega plemena, najdeta dečka znrznjenega v ledeni gori. Katara and Sokka, ugotovita ko ga rešita iz njegovega ledenega zapora, da je dečku ime Aang, njegovemu zvestemu spremljevalcu bisonu pa Appa. In da sta bila zmrznjena leta in leta ... Medtem Princ Zuko iz naroda Ognja vtranjno išče Avatarja, ki je nepojasnjeno izginil pred 100 leti. Zdaj ga je končno našel v Južni deželi Voda.
  2.  AVATARJEVA VRNITEV ( The Avatar Returns ) Ko Zuko pristane na zamrznjeni in zasneženi obali, kjer domuje Južno Vodno pleme Aang pristane, da bo odšel s princem iz Ognjene dežele, samo če pusti Vodno pleme pri miru. Toda Katara in Sokka imata drugačno idejo in s prikupnim bisonom odletita rečiti Avatarja ...
  3. JUŽNI ZRAČNI TEMPELJ ( The Southern Air Temple ) Aang predlaga, da on in njegove dva prijatelja obiščeta Južni Tempelj Zraka. Njegov dom. Katara mu poskuša razložiti, da njegov dom, mogoče ni takšen kot se ga spominja, saj je minilo 100 let, vedar jo deček ne posluša. Ko prispejo v tempelj Aang najdi letešega lemurja, ki ga poimenuje Momo. Aangovo veselje se hitro spermeni, ko vidi razdejanje, ki je vladalo v Templju Vetra ...
Trajanje: 65 minut
Sihronizacije: SLOVENSKA, HRVAŠKA, SRBSKA, ROMUNSKA, MAĐARSKA
Leto proizvodnje: 2016


 
Cena: 3,95 EUR    kos
AVATAR1
Sorodni izdelki
Cena: 10,95 EUR
 
Cena: 10,95 EUR
 
Cena: 6,95 EUR
 
Cena: 6,95 EUR
 
Cena: 6,95 EUR