KOŠARICA

izdelkov: 0 skupaj: 0,00 EUR

BACEK JON 15

Koliko vragolij si lahko izmisli ovca? Veliko, če je ovca v resnici bacek. Bacek Jon! Radoveden je, razigran in navihan ter vedno poln genialnih idej, brž ko kmet obrne hrbet svojemu dvorišču. Ne sledi svoji čredi, ampak jo vodi v različne križe in težave! Tako se mir v dolini sprevrže v zmedo na travniku. Ob živahni situacijski komiki in klasični komiki brez besed v Aardmanovi vrhunski animaciji je gotovo eno – kadar je Jon v bližini, na kmetih ni nikoli več tako, kot je bilo.
  1. KO TE BOLHA UGRIZNE … Vsi se pripravljajo na mirno noč na kmetiji. Nenadoma se pes Bitzer začne obnašati zelo nenavadno. Ko se to njegovo obnašanje prenese na čredo, Jon poskuša ugotoviti, kaj ga povzroča. 
  2. MOJSTRA Kmet ugotovi, da vodovod pušča, zato pokliče na pomoč obrtnike. Zdolgočasena čreda je navdušena nad priložnostjo, da se igra z vodo. Ko delavci nehajo delati, se zabava začne. 
  3. PASJE TEKMOVANJE Bliža se vsakoletna pasja razstava. Kmet je prepričan, da bo to leto zmagal njegov pes Bitzer. Vse pa ne gre po načrtu, zato se kmet spomni, kaj mu bo morda pomagalo k zmagi ... 
  4. SESTAVLJANKA Jon najde sestavljanko. Pokliče čredo, da bi jo skupaj sestavili. Pes Bitzer odkrije, da zadnji košček manjka, in odločijo se, da bodo storili vse, da ga najdejo. 
  5. SNEMANJE Snemalna ekipa bi rada na kmetiji posnela gnezdenje redkih ptic. Kmet je navdušen nad pozornostjo, ko pa snemalec posname čredo, ki igra kriket, je treba takoj nekaj ukreniti. 
  6. PELIKAN Na kmetiji pristane nenavadni gost. Jon in pes Bitzer se trudita, da bi se počutil dobrodošlega, pa ne moreta ugotoviti, kaj sploh potrebuje. Ko spoznata, da je lačen, se odpravita po hrano. 
  7. NASTOPAČ Pojavi se nov tip, ki za bregom nima nič dobrega. Najprej je pes Bitzer nad njim očaran, ko pa zaradi njega zaide v težave, se Jon odloči, da mora ukrepati, in novinca naučiti kozjih molitvic. 
  8. DALJINEC Vsi se vznemirjeno pripravljajo na ogled nogometne tekme na televiziji, ko igračka zadene televizijsko anteno in pokvari sliko. O, ne! Bitzer mora težavo odpraviti. Za pomoč prosi čredo. 
  9. LAŽNI KMET Prepričan, da je kmetija v dobrih rokah, se kmet odpravi na počitnice. Živali kmalu opazijo, da njegova zamenjava skrbi le zase. Zgroženi in sestradani se odločijo, da je čas, da odide. 
  10. DNEVNA MORA Čas je, da na vsakodnevni obisk pripelje kombi s sladoledom in pes Bitzer se veseli zasluženega posladka. Ampak najprej mora opraviti še nekaj nalog.

SIHRONIZIRANO V SLOVENŠČINO.
Producentka: Martina Novak
Trajanje:70 min
 
Cena: 9,95 EUR    kos
BACEK_JON15
Sorodni izdelki
Cena: 10,95 EUR
 
Cena: 10,95 EUR
 
Cena: 6,95 EUR
 
Cena: 6,95 EUR
 
Cena: 6,95 EUR