KOŠARICA

izdelkov: 0 skupaj: 0,00 EUR

DŽUNGELSKI ROMPOMPOM

TV film DŽUNGELSKI ROMPOMPOM, iz serije Knjiga o džungli prinaša 60 minut akcije, dogodivščin, zabave in drame z Mavglijem in prijatelji Balujem, Bagiro, Manijem,... in sovražnim tigrom Šir kanom.

Medtem ko Mavgli in Mani uživata pri bobnanju po deblih, se v džungli godi vse mogoče. Tabaki obtiči v vodnjaku, Apu se izgubi, nekaj sumljivega se dogaja v Hladnih brlogih in Šir kan je odločen, da bo našel Mavglija in ga povečerjal, še posebej ker ve, da rompompom povzroča prav on. Preden poišče Mavglija, se odloči, da bo rešil Tabakija. Konec koncev mora poskrbeti za to, da ga bo njegov zvesti suženj lahko odpeljal do bizonov v bližini. Še preden pa Šir kan ujame človeškega mladiča, mu pade v šape Mani. Bo Maniju uspelo uiti na varno in se pridružiti Mavgliju in prijateljem pri džungelskem rompompomu?

SIHRONIZIRANO V SLOVENŠČINO.
GLASOVI: Klemen Slakonja, Janez Hočevar, Jurij Zrnec, Sebastian Cavazza, Uroš Smolej, Polona Juh, Tjaša Železnik, Jaka Lah, Vesna Pernarčič, Maja Blagovič, Zvone Hribar, Gašper Tič, Borut Veselko, Gregor Gruden, Tadej Pišek, Bernarda Oman, Primož Pirnat
Režiserka: Nana Milčinski
Cena: 9,95 EUR    kos
ROMPOMP
Sorodni izdelki
Cena: 10,95 EUR
 
Cena: 10,95 EUR
 
Cena: 6,95 EUR
 
Cena: 6,95 EUR
 
Cena: 6,95 EUR