KOŠARICA

izdelkov: 0 skupaj: 0,00 EUR

GOVOREČI TOM IN PRIJATELJI 1

Z Govorečim Tomom in prijatelji gre vedno za zelo resno zabavo. Oboroženi s tehnološko opremo, fantastičnimi idejami in smislom za humor si Govoreči Tom in njegovi prijatelji Angela, Ben, Henk in Žigi zastavijo cilj — za vsako ceno postati slavni. S Tomovo zagnanostjo in energično podporo prijateljev bodo zagotovo zvezde! Čeprav se stvari nikoli ne iztečejo, kot so si zamislili, vam bo neustavljiva druščina ogrela srca in vas nasmejala do solz.

Prvih osem dogodivščin: 

  1. Preizkusni nastop Zaslepljen s sanjami o slavi in bogastvu, skuša Tom uspeti s svojo resničnostno oddajo. Ko izgubi že vsako upanje, se vmeša Božiček. Toma in njegove prijatelje Bena, Henka, Angelo in Žigija obdari z božičnim čudežem.
  2. Molčeči Tom Tom ne more govoriti! Zaradi velikanske denarne nagrade in Tomovega neupoštevanja zdravnikovih ukazov, stave na tekmovanju »Misliš, da znaš narediti program« še nikoli niso bile višje. A Tom dokaže, da so pri prijateljstvu dejanja zgovornejša od besed.
  3. Prijazna pomoč uporabnikom Prijatelja spoznaš v nesreči! Sprva je Tom navdušen, ker se hoče njegova nova telefonska tajnica spoprijateljiti z vsemi strankami. Ko pa s svojim izumom nista več najboljša prijatelja, mora Tom izključiti elektriko.
  4. Futuratron Tom in Ben imata zmenek z usodo. Na tehnološki konferenci vidita svoja vzornika, najboljša prijatelja in programerja, ki se prepirata. Kot bi v kristalni krogli zagledala svojo prihodnost! Sta Tom in Ben danes prijatelja, jutri pa sovražnika?
  5. Odločni program Ben naredi nov program, ki naj bi vsakomur pomagal, da postane odločen. Ko pade v napačne roke, se začne Žigijev pohod na sladkarije. Prijatelji spoznajo, da ni življenje vedno sladko, če si odločen.
  6. Magnetni Ben Tom je pravi magnet za pozornost, a tokrat se magnetne akcije loti Ben. Zmagovalec kentosijskega derbija namreč dobi vse pravice do prodajnih avtomatov v njuni soseski. Tom in Ben se združita, da bi premagala Žigijevo ekipo. Bo vabljiva ponudba za delo Bena odvrnila od tekmovanja?
  7. Angelčin šal Pravo prijateljstvo nikoli ne gre iz mode. Angela je vneta modna občudovalka, Tom pa vnet občudovalec Angele. Tom podpira Angeline sanje, da bi postala modna zvezda … a nepričakovano to postane kar sam.
  8. Ben želi zmagati Ben  je vedno v vsem najboljši: pri igricah ima najboljši rezultat, je najpametnejši od vseh ... Nenadoma pa Henkova nadarjenost za igranje Letečega Toma ogrozi Benovo naslov prvaka. Kateri od prijateljev bo na koncu ovenčan s slavo?
SIHRONIZIRANO V SLOVENŠČINO
TRAJANJE: 88 MINUT
GLASOVI:  KLEMEN SLAKONJA, JERNEJ ŠUGMAN, BOJAN EMERŠČIČ, NATAŠA BARBARA GRANČAR, MAŠA DERGANC, UROŠ SMOLEJ, TADEJ PIŠEK

 
Cena: 10,95 EUR    kos
951206GOVORECI_TOM_IN_PRIJATELJI_1_A_s4
Sorodni izdelki
Cena: 10,95 EUR
 
Cena: 6,95 EUR
 
Cena: 6,95 EUR
 
Cena: 6,95 EUR
 
Cena: 6,95 EUR