KOŠARICA

izdelkov: 0 skupaj: 0,00 EUR

GOVOREČI TOM IN PRIJATELJI 2

Tom je svojo garažo spremenil v programerski studio. Skupina prijateljev, ki si želijo postati zvezde, pa ima recept za uspeh. Tom, vodja druščine, Angelca, čudovita prihodnja zvezda, Ben, pametni znanstvenik in računalniški navdušenec, Henk, optimistični in prikupni prijatelj, obseden s televizijskimi nadaljevankami, in Žigi, nagajivi in igrivi mali sosed - seveda bodo vsi delali za isti cilj: uspeti in postati slaven!

 Novih osem dogodivščin: 

  1. Načrtovana zmešnjava Ko Angela doživi svojih petnajst minut slave, postane vroče. Njena kariera se začne vzpenjati in Žigi postane njen vsiljivi mali menedžer. Kot že toliko zvezd pred njenim časom, pa je bolj slavna zaradi svojega zvezdniškega obnašanja, kot pa zaradi svojega pevskega talenta ...
  2. Človek na luni Vsakoletno taborjenje prijateljev je najboljše na svetu. Na presenečenje vseh Ben doživi popoln srčni mrk in si najde … dekle. Ko zaradi tega pozabi na prijatelje, postane jasno kot beli dan, da zaljubljenca, ki sta se našla v zvezdah, trka luna.
  3. Človek na luni 2 Razmerje Bena z Luno se povzpne v nove višave, na Zemlji pa Tomova nova posodobitev programa ni nič kozmična. Ben doživi astronomsko presenečenje in zagleda temno stran meseca. Bosta Tom in Ben ponovno združila podjetje in prijateljstvo?
  4.  Milijonar Henk Kaj bi naredili, da bi dosegli svoje sanje? Rotili, moledovali, na video posneli iskreno prošnjo? No, Henk sanja, in da bi lahko svoje sanje uresničil, jih predstavi na spletni strani Rabimdenar. Ampak kar se zgodi potem, mu da misliti.
  5. Noč čarovnic Čas je za norčije in Žigi se pripravlja na maškare, sladkarije in zmešnjavo. Ko pa se druščina odloči, da se ne bo zmenila za noč čarovnic, si Žigi izmisli strašljivo maščevanje. Prestraši Toma in prijatelje in jih prenese v grozljivi novi svet.
  6. Veliki Ben Kdo je glasen, trapast in resno osramočen? Ko nikomur ni všeč Benov komični nastop, začne vzhajajoča zvezda večera pred mikrofonom svojemu nastopu dodajati težo. Ampak on sam je tisti, ki se kotali, ko ugotovi, kaj je potrebno, da postaneš velik komik.
  7. Namišljeni Henk Žigi ima bujno domišljijo. Ker ne more prisiliti Henka, da bi na televiziji spremenil kanal, skuša spremeniti … Henkovo življenje. Predstavljajte si, kaj se zgodi, ko začne Henk zaradi Žigija dvomiti v svoj obstoj. Za kaj pa imamo prijatelje?
  8. Bacil na pohodu Prijateljstvo je nalezljivo. Henk zboli in Jernejček, priliznjeni bacilček, hoče svoje strupeno prijateljstvo razširiti na vso druščino. Ben se odloči, da mu bo to preprečil, preden se vsi nalezejo prehlada, ki je še hujši od Jernejčka.
SIHRONIZIRANO V SLOVENŠČINO
TRAJANJE: 88 MINUT
GLASOVI:
KLEMEN SLAKONJA, JERNEJ ŠUGMAN, BOJAN EMERŠIČ, NATAŠA BARBARA GRANČAR, MAŠA DERGANC, LENA HRIBAR, UROŠ SMOLEJ, TADEJ PIŠEK

 
Cena: 10,95 EUR    kos
951213GOVORECI_TOM_IN_PRIJATELJI_2_A_s4
Sorodni izdelki
Cena: 10,95 EUR
 
Cena: 6,95 EUR
 
Cena: 6,95 EUR
 
Cena: 6,95 EUR
 
Cena: 6,95 EUR