KOŠARICA

izdelkov: 0 skupaj: 0,00 EUR

KNJIGA O DŽUNGLI 1

Pustolovščine dečka, ki so ga vzgojili volkovi v indijski džungli, so tokrat prvič oživele v 3D HD animirani seriji za otroke, KNJIGA O DŽUNGLI 1.Mavglijeve dogodivščine se odvijajo v tropskem gozdu, med ruševinami indijske kraljevske utrdbe, v templjih, na slapovih ... Nastopajo tudi druge osebe iz Kiplingovih zgodb: volk Akila, vodja tropa, Mavglijevi voljčji "starši", eksotične živali (in celo tudi) ljudje.

Prvih deset dogodivščin:
  1. ČLOVEŠKA PAST Bagira v džungli odkrije past, ki so jo nastavili ljudje, in to sporoči Baluju. Šir kan sliši njun pogovor in Baluja ujame v past. Zdaj ima več možnosti, da opravi z Mavglijem. 
  2. DIVJE ČRNE ČEBELE Mavgli in Bagira se med igro znajdeta ob vznožju pečine. Kljub Bagirinemu svarilu Mavgli spleza nanjo. Na vrhu odkrije gnezdo črnih čebel. 
  3. KAJA V SLABI KOŽI Mavgli vpraša Kajo, koliko opic lahko pogoltne piton v enem grižljaju. Kaji pa ni do klepeta, ker se levi. Mavgli se odpravi v Hladne brloge, da bi našel odgovor na svoje vprašanje. 
  4. TEKMA Mavgli izzove Faa na tekmo. Zmagovalec bo odločil o usodi drugega. Če bo Mavgli izgubil, ga bo Fao zagotovo spodil iz volčjega tropa. Videti je, da bo Fao res zmagal, dokler mu poti ne prekriža Šir kan. 
  5. OPIČJA KRALJICA Mavgli si sposodi Balujeva očala, da bi opazoval metulje. Njega pa opazuje opica Maša in mu očala ukrade. Balu je brez očal nemočen, zato je Mavgli odločen, da jih bo dobil nazaj. 
  6. SPEČA PITONKA Mavgli svojo moč pripisuje tigrovemu kremplju, ki ga nosi okoli vratu. Krempelj je v nekem boju dobil od Šir kana.  Potem pa Mavgli krempelj izgubi v zvitku speče Kaje in s Šir kanom se mora spopasti brez njega. 
  7. ZAKLAD HLADNIH BRLOGOV Bela kobra Thu nenadoma izgine. Thu varuje zaklade Hladnih brlogov, zato so naši junaki zelo zaskrbljeni. Če bodo zaklad našli ljudje, bo v džungli veliko nezaželenih obiskovalcev. 
  8. LEGENDA O VELIKEM KREMPLJU Mavgli, Bagira in Balu zaslišijo mogočno rjovenje. Balu ve, da tako rjove eno samo bitje, Veliki krempelj. Mavgli in Bagira ga začneta iskati, a kmalu ugotovita, da je to škarnik Čil, ki se hladi v votlem deblu. 
  9. RIBOLOV Mavgli trdi, da sta palica in trnek učinkovitejša kot ribolov, ki ga uporablja Balu. Zato tekmujeta, kdo bo ujel več rib. Balu pa se udari v glavo in nezavesten pade na deblo v reki, ki ga začne nositi stran .... 
  10. POLET S ŠKARNIKOM Vznemirjeni Bala sporoči Mavgliju, da je škarnik Čil odnesel Lali. Bala in Mavgli se odpravita v volčji brlog, a Čil odnese v svoje gnezdo tudi Mavglija. Tam Mavgli ugotovi, da ju je Čil rešil pred veliko nevarnostjo.

SIHRONIZIRANO V SLOVENŠČINO.
GLASOVI:Klemen Slakonja Janez Hočevar Jurij Zrnec Sebastian Cavazza Uroš Smolej Polona Juh Tjaša Železnik Jaka Lah Vesna Pernarčič Maja Blagovič Zvone Hribar Gašper Tič Brut Veselko Gregor Gruden Tadej Pišek Bernarda Oman Primož Pirnat
REŽIJA: Nana Milčinski

 
Cena: 10,95 EUR    kos
Knjiga_odzungli1
Sorodni izdelki
Cena: 10,95 EUR
 
Cena: 10,95 EUR
 
Cena: 6,95 EUR
 
Cena: 6,95 EUR
 
Cena: 6,95 EUR