KOŠARICA

izdelkov: 0 skupaj: 0,00 EUR

KNJIGA O DŽUNGLI 10

Mavgli, Balu, Bagira, Šir kan ... čarobna imena, ki jih poznajo otroci po vsem svetu, odkar je pred stoletjem izšla nesmrtna klasika Rudyarda Kiplinga Knjiga o džungli.
Mavgli je še vedno deček in njegovi podvigi izražajo njegov radoživi, drzni duh. Le kako ne bi bil človek, ki so ga vzgojili volkovi, naustrašen, še posebej, ker so njegovi najboljši prijatelji modri medved, panter in pitonka. Obdarjen s smislom za humor, izostrenim nagonom  in optimističnim pogledom na svet, se Mavgli uči premagovati težave in preživeti v džungli.

Novih deset dogodivščin na DVD-ju KNJIGA O DŽUNGLI 10:
  1. OBČUTLJIVČEK Opice se sladkajo s tamarindami. Rana se zaleti v drevo, da sadje strese z drevesa. Mavgli posnema Rano in ne opazi, da se pravzaprav norčuje iz njega. Užaljeni Rana se hoče maščevati.
  2. POGREŠANI APU Apu, Hita in Mavgli se igrajo. Apu je slabe volje, ker ju ne dohaja. Ko se igrajo skrivalnice, se odloči, da bo zmagal. Hita šteje in ko začne iskati, Apuja ni nikjer.
  3. ZDRAVLJENJE Balu, Mavgli in Bagira lovijo ribe. Bliža se Džakala, Balu pa tiči v rečnem blatu. Mavgli priskoči na pomoč, Bagira pa obstane na bregu. Ko je vsega konec, prizna, da se boji vode.
  4. LOVEC TABAKI Tabaki in Šir kan sta na lovu. Tabaki stopi na vejico, ki poči, in prežene jelena. Šir kan pobesni in  zmerja Tabakija. Ta se užali in ga zapusti. Tabaki bo zdaj skrbel sam zase.
  5. NAJLEPŠI PTIČ Ptiči se pričkajo, kdo od njih je najlepši v džungli. Predlagajo lepotno tekmovanje in Mavglija določijo za sodnika. Tudi Darzi želi sodelovati. Potem pa se v tekmovanje vmeša Tabaki.
  6. STOPINJE Balu in Akela najdeta star zemljevid Doline velikanov. Mavgli in Bala slišita njun pogovor in začneta dolino iskati. Šir kan pa ju opazi in jima začne slediti.
  7. SUPERPTIČ Darzi, Ravi in Vira nabirajo jagode, ko se prikaže Šir kan. Mavgli prihiti na pomoč. V tigra vrže kokos prav takrat, ko ga hoče Darzi treščiti. Ravi in Vira sta prepričana, da je Darzi zelo močen.
  8. DŽUNGLO POZNAM Mavgli neprevidno vzame med, zato ga napadejo čebele. Balu čebele prežene in izzove Mavglija: kako dobro sploh pozna džunglo? Mavgli pristane na preizkus z gobami 9. OBRAČUN Šir kan ribi reče Balujev zaklad in Balu pobesni. Hati Bagiri in Mavgliju razloži, da je Šir kan Baluju že kot mladič ukradel nekakšen zaklad. Bagira in Mavgli se odpravita ponj.
  9. ZLOMLJENA PALICA Čas je za pomladansko parado. Hati mora voditi slone, a ne najde svoje palice. Z njo se igrajo Apu, Hita in Mavgli in jo po nesreči zlomijo. Mavgli predlaga, da gredo na goro po novo palico. 11. RANGU NA BEGU Maša ima rojstni dan in Thu naj bi ji podaril nekaj posebnega. Medtem lačni Balu najde sočen mango, a mu ga v zadnjem hipu sune Rangu. Balu nima druge izbire, kot da se zapodi za njim.

SIHRONIZIRANO V SLOVENŠČINO.
GLASOVI:Klemen Slakonja Janez Hočevar Jurij Zrnec Sebastian Cavazza Uroš Smolej Polona Juh Tjaša Železnik Jaka Lah Vesna Pernarčič Maja Blagovič Zvone Hribar Gašper Tič Borut Veselko Gregor Gruden Tadej Pišek Bernarda Oman Primož Pirnat
REŽISER:Nana Milčinski
Cena: 9,95 EUR    kos
KNJIGA_O_DZUNGLIA_10
Sorodni izdelki
Cena: 10,95 EUR
 
Cena: 10,95 EUR
 
Cena: 6,95 EUR
 
Cena: 6,95 EUR
 
Cena: 6,95 EUR