KOŠARICA

izdelkov: 0 skupaj: 0,00 EUR

KNJIGA O DŽUNGLI 2

Pustolovščine dečka, ki so ga vzgojili volkovi v indijski džungli, so tokrat prvič oživele v 3D HD animirani seriji za otroke, KNJIGA O DŽUNGLI 6.Mavglijeve dogodivščine se odvijajo v tropskem gozdu, med ruševinami indijske kraljevske utrdbe, v templjih, na slapovih ... Nastopajo tudi druge osebe iz Kiplingovih zgodb: volk Akila, vodja tropa, Mavglijevi voljčji "starši", eksotične živali (in celo tudi) ljudje.

Novih deset dogodivščin:
  1. MAVGLIJEVA ZGODBA Mavgli se med ribarjenjem z Balujem dolgočasi, zato skoči v reko. V reki ga zgrabi krokodil Džalkala. Odnese ga kot vabo za svojih pet sinov, ki naj bi vadili lovljenje plena. 
  2. KDO JE NAJPOGUMNEJŠI? Mavgli bi rad izvedel, katera žival v džungli je najpogumnejša. Vpraša  slona Hatija, ki pa mu odgovori z vprašanjem: česa se Mavgli najbolj boji? 
  3. SLAP V drevo, na katerem sedi Mavgli, med nevihto udari strela, in Mavgli pade v deročo reko. Nese ga proti slapu. V reki so tudi krokodil, Šir kan in Tabaki. Balu in Bagira hočeta Mavglija rešiti, ta pa vztraja, da naj najprej pomagata Tabakiju. 
  4. REŠITELJ DARZI Volkulja Lali in Mavgli se igrata kot običajno. Tako sta zatopljena v igro, da sploh ne opazita, da jima sledi tiger Šir kan. Ptiček Darzi ju opozori nanj in za slapom si poiščeta skrivališče. 
  5. MAVGLIJEVA BLEŠČICA Med igro Mavgli in volkulja Lali najdeta bleščečo ogrlico, ki jo je reka prinesla iz človeške vasi. Strinjata se, da si jo bosta delila, a ko jo ima Lali, jo ukradejo opice. Lali in Mavgli jo gresta iskat. 
  6. DRUŽINA Tiger Šir kan prisili šakala Tabakija, da se spoprijatelji z volčjima mladičkoma in ju zvabi v Šir kanov brlog. Šir kan namreč ve, da ju bo Mavgli poskusil rešiti! 
  7. NAJMOČNEJŠI ZMAGA Čeprav Balu poje veliko medu in banan in mnogokrat drema, verjame, da je še vedno krepak. Zaradi Hatijevih pripomb izzove Mavglija in Bagiro na niz preizkusov, kdo je močnejši in spretnejši. 
  8.  DAN, KO SE JE TRESLA ZEMLJA Živali so neobičajno tiho in kmalu se izkaže, zakaj. Vse preseneti potres, ki v džungli povzroči veliko zmedo, še posebej med volkovi. Skala je zaprla vhod in Bala in Lali sta ujeta v brlogu. 
  9. IZLET PO DŽUNGLI Mavgli je odločen, da bo šel živet na svoje. Čeprav se Balu ne strinja, se Mavgli odpravi iskat prostor za svoj novi dom. Na poti spozna malega rdečega himalajskega pando, ki mu je ime Ponja. 
  10. KAČJI PIK Nocoj je čas za svet volkov, a Akele ni nikjer. Fao se pripravlja, da se bo razglasil za vodjo tropa, ko ugotovijo, da je Akelo pičila kača. Mavgli se odloči, da bo šel v človeško vas po zdravilo.

SIHRONIZIRANO V SLOVENŠČINO.
GLASOVI:Klemen Slakonja Janez Hočevar Jurij Zrnec Sebastian Cavazza Uroš Smolej Polona Juh Tjaša Železnik Jaka Lah Vesna Pernarčič Maja Blagovič Zvone Hribar Gašper Tič Brut Veselko Gregor Gruden Tadej Pišek Bernarda Oman Primož Pirnat
REŽIJA: Nana Milčinski
Cena: 10,95 EUR    kos
Knjiga_o_dzungli2
Sorodni izdelki
Cena: 10,95 EUR
 
Cena: 10,95 EUR
 
Cena: 6,95 EUR
 
Cena: 6,95 EUR
 
Cena: 6,95 EUR