KOŠARICA

izdelkov: 0 skupaj: 0,00 EUR

KNJIGA O DŽUNGLI 4

Pustolovščine dečka, ki so ga vzgojili volkovi v indijski džungli, so tokrat prvič oživele v 3D HD animirani seriji za otroke, KNJIGA O DŽUNGLI 4.Mavglijeve dogodivščine se odvijajo v tropskem gozdu, med ruševinami indijske kraljevske utrdbe, v templjih, na slapovih ... Nastopajo tudi druge osebe iz Kiplingovih zgodb: volk Akila, vodja tropa, Mavglijevi voljčji "starši", eksotične živali (in celo tudi) ljudje.

Novih enajst dogodivščin:
 1. SREČNA ZVEZDA Slonček Apu bi rad poskusil nekaj novega. Ne uboga Hatija, svojega očeta, in poskuša na nebo vreči zvezdni kamen. Slonje izročilo pravi, da bo odrasel, če mu bo uspelo. 
 2. POGUMNI MUNGO Mavgli, medved Bagira in panter Balu se odpravijo na obisk v novi brlog Riki-tiki-tevija. Ko pa pridejo tja, najdejo pogumnega munga v boju z ogromno kobro. 
 3. REČNI LIST Ko Mavgli najde zrcalo, ki ga je izgubil človek, se razplamti ljubosumje. Šakala Tabakija prizor v zrcalu na smrt prestraši, saj misli, da obstaja več Mavglijev, tiger Šir kan pa se sploh ne vznemiri. 
 4. ČLOVEK Mavgli in mungo Riki-tiki-tevi se igrata, ko ju preseneti šakal Tabaki. Tabaki napade Mavglija in Riki-tiki mu priskoči na pomoč. Po džungli se razširi novica, da je Mavgli strahopetec. 
 5. NORČIJE Mavgli izzove volka Faa na preizkus poguma. Dobiti bi se morala, ko je sonce najvišje. Ampak kaže, da bo Mavgli srečanje zamudil, ker sreča mladega opičnjaka Manija, ki se je izgubil. 
 6. DVA NA EN MAH Fao opazi Mavglija v bližini človekove vasi. Ker s tem ogroža živali, fao zahteva, naj ga izženejo k ljudem. Akela se ne strinja, zato Fao Šir kanu predlaga načrt, s katerim bi se znebila Mavglija in Akele hkrati. 
 7. ČIL IN GORSKI POŽAR Strela v gorah zaneti požar in prestrašena panda Ponja zbeži, da bi si rešila življenje. Izčrpano Ponjo odkrije šakal Tabaki, a ptič Darzi na pomoč pokliče Mavglija, Bagiro in Baluja. 
 8. BIVOLA Mavgli in Bagira srečata bivolico z bolnim teličkom. Mavgli ponudi pomoč, a težava je v tem, da se ne more spomniti, katera jagoda je pravo zdravilo za mladega bivola. 
 9. SLONJA SKRIVNOST Hati mora pospremiti slonje samice v skrivno slonjo dolino, kjer naj bi skotile nove mladičke. Šir kan pa bi rad pomalical slonjega mladička in naroči Tabakiju, da mora poiskati skrivni kraj. 
 10. MAVGLIJEV OBOŽEVALEC Mladi opičnjak Moki je prepričan, da je Mavgli čudovit, pogumen in neustrašen. Pravzaprav se izkaže, da je Moki Mavglijev največji oboževalec. 
 11. NAPAČNI PANTER Balu in Bagira začutita, da se je v džunglo vrnil zlobni črni panter Kala. To skušata prikriti pred Mavglijem, a ta se, užaljen, ker ga imata za otroka, izgubi v džungli.  

SIHRONIZIRANO V SLOVENŠČINO.
GLASOVI:Klemen Slakonja Janez Hočevar Jurij Zrnec Sebastian Cavazza Uroš Smolej Polona Juh Tjaša Železnik Jaka Lah Vesna Pernarčič Maja Blagovič Zvone Hribar Gašper Tič Brut Veselko Gregor Gruden Tadej Pišek Bernarda Oman Primož Pirnat
REŽIJA: Nana Milčinski
Cena: 10,95 EUR    kos
KNJIGA_O_DZUNGLI4
Sorodni izdelki
Cena: 10,95 EUR
 
Cena: 10,95 EUR
 
Cena: 6,95 EUR
 
Cena: 6,95 EUR
 
Cena: 6,95 EUR