KOŠARICA

izdelkov: 0 skupaj: 0,00 EUR

KNJIGA O DŽUNGLI 6

Pustolovščine dečka, ki so ga vzgojili volkovi v indijski džungli, so tokrat prvič oživele v 3D HD animirani seriji za otroke, KNJIGA O DŽUNGLI 6.Mavglijeve dogodivščine se odvijajo v tropskem gozdu, med ruševinami indijske kraljevske utrdbe, v templjih, na slapovih ... Nastopajo tudi druge osebe iz Kiplingovih zgodb: volk Akila, vodja tropa, Mavglijevi voljčji "starši", eksotične živali (in celo tudi) ljudje.

Novih deset dogodivščin:
  1. PAV PAVO Pav Pavo se na poti na veliko pavje srečanje izgubi, in Mavgli mu pomaga najti pot. Tiger Šir kan pa jima sledi na srečanje in med pavi povzroči preplah. Mavgli in Pavo morata ukrepati.
  2. O MEDVEDIH V džunglo pride nova medvedka Bela in Balu se zaljubi vanjo. Vznemirjeni Mavgli jima sledi na sprehod. Nepričakovano zasači Belo in Šir kana, ki načrtujeta, kako bi se Baluja znebila.
  3. MAVGLIJEV MLADIČ Tigrček Čota lovi metulja in pade v reko. Mavgli ga reši, Bagira in Balu pa se odpravita iskat njegovo mamo. Ko Šir kan izve, da se po džungli sprehaja še en tiger, ni zadovoljen.
  4. MAVGLIJEV DUH Tiger Šir kan spet lovi Mavglija, in ta pade v sotesko. Vsi mislijo, da je mrtev. A Mavgli je živ, in domisli se, kako bo Šir kana prestrašil in ga prisilil, da se opraviči za svoja dejanja.
  5. POTOVANJE H GNEZDIŠČU Želvi Bu in U hitita, da bi videli, kako se bodo izvalile želvice. Tudi Mavgli bi jih rad videl, zato se odloči, da jima bo pomagal. Z Balo in Lali pohitijo k reki, v kateri pa preži krokodil Džakala.
  6. TAT MAVGLI Živali v Mavglijevem domovanju najdejo svojo hrano, zato ga obtožijo, da krade. Akela ga izžene iz volčjega tropa. V resnici pa je govorice sprožil Šir kan, da bi ujel osamljenega Mavglija.
  7. POKAŽI MI MED Balu pade v grm, poln trnov. Da bi se pozdravil, potrebuje med. Mavgli in Bagira se odpravita ponj. A med je izginil. Odločita se, da bosta našla tatu. Tudi Riki tiki tevi se jima pridruži.
  8. POLETI Z MANO Nad džunglo priletijo sibirski žerjavi. Mavgli spozna Alijono, ki ga povabi na potovanje. Mavgli se zato začne učiti letenja. Vsak žerjav Mavgliju podari eno svoje pero.
  9. IZZIVAM TE! Mavgli premaga Balo in ta hoče še eno tekmo. Lali predlaga, da se igrajo igro izzivov. Tabaki, ki je skrit v grmovju, Bali prišepne, naj Mavgliju naloži, da Šir kanu izpuli brčico.
  10. BANANE Opičje sestre nadlegujejo merjasca Rano. Mavgli mu priskoči na pomoč. Opicam pripravita past z bananami, a Maša ju ukani, da sama padeta vanjo.
SIHRONIZIRANO V SLOVENŠČINO.
GLASOVI:Klemen Slakonja Janez Hočevar Jurij Zrnec Sebastian Cavazza Uroš Smolej Polona Juh Tjaša Železnik Jaka Lah Vesna Pernarčič Maja Blagovič Zvone Hribar Gašper Tič Brut Veselko Gregor Gruden Tadej Pišek Bernarda Oman Primož Pirnat
REŽIJA: Nana Milčinski
Cena: 9,95 EUR    kos
951114KNJIGA_O_DZUNGLI_6_A_s4
Sorodni izdelki
Cena: 10,95 EUR
 
Cena: 10,95 EUR
 
Cena: 6,95 EUR
 
Cena: 6,95 EUR
 
Cena: 6,95 EUR