KOŠARICA

izdelkov: 0 skupaj: 0,00 EUR

KNJIGA O DŽUNGLI 7

Mavgli, Balu, Bagira, Šir kan ... čarobna imena, ki jih poznajo otroci po vsem svetu, odkar je pred stoletjem izšla nesmrtna klasika Rudyarda Kiplinga Knjiga o džungli.
Mavgli je še vedno deček in njegovi podvigi izražajo njegov radoživi, drzni duh. Le kako ne bi bil človek, ki so ga vzgojili volkovi, naustrašen, še posebej, ker so njegovi najboljši prijatelji modri medved, panter in pitonka. Obdarjen s smislom za humor, izostrenim nagonom  in optimističnim pogledom na svet, se Mavgli uči premagovati težave in preživeti v džungli.

Novih deset dogodivščin na DVD-ju KNJIGA O DŽUNGLI 7:
  1. KDO SE ZADNJI SMEJE? Mavgli oponaša živali. Maša ga opazuje in se razjezi, ko Mavgli reče, da je trapasta. Odloči se, da se bo maščevala. Mona in Mira ga ugrabita in Maša ga za vse večne čase zapre v kletko. 
  2. RAZDIRALCI DOMOV Hladne brloge zavzame črni panter Kala. Opice zbežijo, zvežejo Baluja in Bagiro in prevzamejo njun dom. Mavgli obljubi, da bo Kalo pregnal in opicam vrnil Hladne brloge. 
  3. SONČNI PLES Sonce zahaja in živali se nagnetejo okoli Hatija, ki naj bi zaplesal sončni ples. A Hati je pozabil, kako se pleše, in le Bu in U mu lahko pomagata. Mavgli in Bagira se odpravita po želvi. 
  4. MUCEK KAN Džakala in Šir kan se spopadeta in Šir kan obleži na rečnem bregu. Mavgli ga skuša oživiti in ko se strašni tiger zave, začne klicati mamo. Balu, Bagira in Mavgli morajo poskrbeti za novega malčka. 
  5. REŠIMO JAJČKA Ko Mavgli skoči na drevo, prevrne gnezdo Ravija in Vire. Na srečo njuni jajčki pravočasno ujame in obljubi, da bo skrbel zanju, medtem ko bosta Ravi in Vira pletla novo gnezdo. 
  6. MAVGLI IN JELENČEK Mavgli spozna Čučipa, mladega jelena, ki ga lovi črni panter Kala. Medtem ko Balu in Bagira iščeta Mavglija, srečata jelenčkovega očeta Čapala. Skupaj ju začnejo iskati. 
  7. ŠAKAL V VOLČJI PREOBLEKI Šir kan napade Baluja in Mavglija, in Tabaki ju reši. Akela mu ponudi, da lahko ostane pri volkovih, a Mavgli mu ne zaupa. Mavgli in Bala vohunita za Tabakijem in ugotovita, kaj v resnici naklepa. 
  8. TEŽAVE S TROBCEM Hito čaka obred odraščanja iz mladičke v samico, a še vedno ne zna glasno zatrobiti. Mavgli ji skuša pomagati. Gresta k reki, da bi Hiti umila trobec. Tam srečata krokodila Džakalo. 
  9. PANTER V STISKI Darzi, Mavgli in Bagira si zaželijo breskve, ki rastejo le na ozemlju črnega panterja Kale. Ko jih zagleda, se Kala se razjezi, in jih napade. Bagira brani Mavglija in Darzija, a je pri tem hudo ranjen. 
  10. SLEP KOT MEDVED Bagira in Balu spita, Mavgliju pa je dolgčas, zato Baluju izmakne očala. Ko z njimi hodi po džungli, jih izgubi. Tabaki jih najde in odnese. Mavgli mora najti očala, preden se Balu zbudi.
SIHRONIZIRANO V SLOVENŠČINO.
GLASOVI:Klemen Slakonja Janez Hočevar Jurij Zrnec Sebastian Cavazza Uroš Smolej Polona Juh Tjaša Železnik Jaka Lah Vesna Pernarčič Maja Blagovič Zvone Hribar Gašper Tič Borut Veselko Gregor Gruden Tadej Pišek Bernarda Oman Primož Pirnat
REŽISER:Nana Milčinski
Cena: 9,95 EUR    kos
951121KNJIGA_O_DZUNGLI_7
Sorodni izdelki
Cena: 10,95 EUR
 
Cena: 10,95 EUR
 
Cena: 6,95 EUR
 
Cena: 6,95 EUR
 
Cena: 6,95 EUR