KOŠARICA

izdelkov: 0 skupaj: 0,00 EUR

KNJIGA O DŽUNGLI 8

Mavgli, Balu, Bagira, Šir kan ... čarobna imena, ki jih poznajo otroci po vsem svetu, odkar je pred stoletjem izšla nesmrtna klasika Rudyarda Kiplinga Knjiga o džungli.
Mavgli je še vedno deček in njegovi podvigi izražajo njegov radoživi, drzni duh. Le kako ne bi bil človek, ki so ga vzgojili volkovi, naustrašen, še posebej, ker so njegovi najboljši prijatelji modri medved, panter in pitonka. Obdarjen s smislom za humor, izostrenim nagonom  in optimističnim pogledom na svet, se Mavgli uči premagovati težave in preživeti v džungli.

Novih deset dogodivščin na DVD-ju KNJIGA O DŽUNGLI 8:
  1. KAČI SE KOLCA Kaja ravno lovi svoj plen, ko jo Mavgli po nesreči zbije na tla. Kaja pride k sebi, a začne strašansko kolcati. Mavgli mora poiskati zdravilo, ki bo Kajo ozdravilo kolcanja.
  2. DŽUNGELSKI PRVAK Mavgli skuša ujeti Darzija, pa mu ne uspe. Tabaki se mu posmehuje in mu reče, da je najpočasnejši v džungli. Mavgli je užaljen in Tabakija izzove na tekmovanje.
  3. SLONJI KLIC Hita in Apu nestrpno čakata bratranca in sorodnike, a jih ni od nikoder. Hatija začne skrbeti in Mavgli predlaga, da jih gre iskat. Starša najde pri močvirju, slončka Rudija pa ni nikjer.
  4. RIBA ZA ROJSTNI DAN Balu prizna, da najraje je slastno ribo iz reke, kjer živi tiger Šir kan. Ker ima Balu rojstni dan, se Mavgli odpravi po darilo zanj. Pa čeprav mora na Šir kanovo ozemlje!
  5. EKIPA Prihaja zima in volkovi morajo pripraviti zalogo hrane. Akela izbere Mavglija, da vodi trop v lov na bivole. Mavglijevemu tekmecu Fau pa ta zamisel ni prav nič všeč.
  6. VOLČJE SVETIŠČE 1. DEL Akela zboli in ozdravi ga lahko le voda iz Volčjega svetišča. Čeprav skoraj brez moči, se Akela v spremstvu Mavglija, Faa, Daruke in Bale odpravi na pot. Lali ne sme z njimi, ker je samička.
  7. VOLČJE SVETIŠČE, 2. DEL Zdanilo se je in v volčjem svetišču je grozeče. Daruka odloči, da bo Fao pazil Akelo, Mavgli pa mora z njimi v svetišče, ker bo prepoznal človeške pasti.
  8. ISTE SORTE TIČI Nastopi deževno obdobje. Balu se odpravi po kosmulje, pa jih ne more najti. Z Mavglijem odkrijeta kup obranih kosmulj, ki jih je Rangu nabrala za žerjave, ki bodo prileteli mimo.
  9. NASEDLI Mavglija, volka Faa in tigra Šir kana reka odnese čez slap. Mavgli mora premagati številne ovire, da vse spravi na varno … vključno s svojim sovražnikom.
  10. ZBUDI SE! Iki ugotovi, da so njene jagode izginile. Balu je prepričan, da jih je nekdo ukradel, in Mavgli se odpravi iskat sledi. Ugotovijo, da je tat medved. Mavgli se odloči, da bo stvar raziskal.
SIHRONIZIRANO V SLOVENŠČINO.
GLASOVI:Klemen Slakonja Janez Hočevar Jurij Zrnec Sebastian Cavazza Uroš Smolej Polona Juh Tjaša Železnik Jaka Lah Vesna Pernarčič Maja Blagovič Zvone Hribar Gašper Tič Borut Veselko Gregor Gruden Tadej Pišek Bernarda Oman Primož Pirnat
REŽISER:Nana Milčinski
Cena: 9,95 EUR    kos
NJIGAI_8_A_s4
Sorodni izdelki
Cena: 10,95 EUR
 
Cena: 10,95 EUR
 
Cena: 6,95 EUR
 
Cena: 6,95 EUR
 
Cena: 6,95 EUR