KOŠARICA

izdelkov: 0 skupaj: 0,00 EUR

KNJIGA O DŽUNGLI 9

Mavgli, Balu, Bagira, Šir kan ... čarobna imena, ki jih poznajo otroci po vsem svetu, odkar je pred stoletjem izšla nesmrtna klasika Rudyarda Kiplinga Knjiga o džungli.
Mavgli je še vedno deček in njegovi podvigi izražajo njegov radoživi, drzni duh. Le kako ne bi bil človek, ki so ga vzgojili volkovi, naustrašen, še posebej, ker so njegovi najboljši prijatelji modri medved, panter in pitonka. Obdarjen s smislom za humor, izostrenim nagonom  in optimističnim pogledom na svet, se Mavgli uči premagovati težave in preživeti v džungli.

Novih deset dogodivščin na DVD-ju KNJIGA O DŽUNGLI 9:
  1. OTROČARIJA Tabaki lovi svoje kosilo, ko naleti na človeški tabor, ki so ga ljudje že zdavnaj zapustili. V njem skuje načrt. S Šir kanom prepričata živali, da je v džunglo spet prišel človek. 
  2.  V TEMI Mavgli si ogleduje cvetlico, ko ga ena od njih začasno oslepi. Balu steče po zdravilo, Tabaki pa zasluti priložnost, da bo Šir kan Mavglija končno lahko dobil v kremplje. 
  3. LEGENDA O JANTARJU Mavgli se razveseli jantarja, ko ga najde. Balu pa ga hoče vreči stran. Legenda namreč pravi, da je v jantarju moč vseh živali, ki so kdaj živele, njegov lastnik pa bo to moč nasledil. 
  4. LETIMO Mavgli najde zmaja in z Darzijem ga začneta spuščati. Veter je močen in kmalu jima zmaj uide. Vanj se zaplete Riki tiki tevi in zmaj ga odnese visoko v zrak. 
  5. TEŽAVE Z NOSOM Vse živali v džungli so bolne. Balu in Mavgli jim delita turmeriko, da bi ozdravele. Zadnji bolnik je Tabaki, a turmerike zmanjka. Ko zboli tudi Balu, se Mavgli sam odpravi po novo.  
  6. GLAS MOČI Tiger Šir kan lovi Mašo. Mašino kričanje mu vzame glas in zdaj lahko le cvili, namesto da bi renčal. Opice so navdušene in Maša se razglasi za novo kraljico džungle. 
  7. V NEBO Mavgli in Balu čakata Ponjo, nje pa ni od nikoder. Mavgli jo išče in ugotovi, da so jo ugrabile opice. Maša bi rada zgradila stolp in Ponja mora zanjo rezati bambusove palice. 
  8. NEVIDNI MLADIČ Skotili se bodo slonji mladički. Mavgli, Apu in Hita morajo za slovesnost nabrati mango. Ko ga začnejo iskati, ugotovijo, da so opice z dreves pobrale prav vse sadeže. 
  9. TULJENJE Nocoj bo krvava luna. Akela Bali, Lali in Mavgliju dovoli, da pridejo na slovesno tuljenje. Mavgli mora vaditi, a iz grla mu prihajajo le zoprni glasovi, ki Kajo motijo med spanjem. 
  10. ŠKOLJKA Mavgli v reki najde školjko in začne pihati vanjo. Zvok privabi žerjava, ki išče svoje pernate prijatelje. Ko ga napade Džakala, ga Mavgli reši, a žerjav izgubi perje in ne more leteti.  11. ZVEZDA Čotina mama je zbolela in Mavgli obljubi, da bo skrbel za Čoto. Tabaki in Šir kan zaslutita priložnost, da opravita z mladičem in tigrčkom. Nenadoma pa na zemljo pade meteorit.

SIHRONIZIRANO V SLOVENŠČINO.
GLASOVI:Klemen Slakonja Janez Hočevar Jurij Zrnec Sebastian Cavazza Uroš Smolej Polona Juh Tjaša Železnik Jaka Lah Vesna Pernarčič Maja Blagovič Zvone Hribar Gašper Tič Borut Veselko Gregor Gruden Tadej Pišek Bernarda Oman Primož Pirnat
REŽISER:Nana Milčinski
Cena: 9,95 EUR    kos
951145KNJIGA_O_DZUNGLI_9
Sorodni izdelki
Cena: 10,95 EUR
 
Cena: 10,95 EUR
 
Cena: 6,95 EUR
 
Cena: 6,95 EUR
 
Cena: 6,95 EUR