KOŠARICA

izdelkov: 0 skupaj: 0,00 EUR

KNJIGA O DŽUNGLI - SAFARI 1

Mavgli se v družbi svojih prijateljev Baluja in Bagire odpravi na nove vznemirljive dogodivščine, ob katerih na privlačen način spoznavamo zanimivosti iz narave. Iskriv preplet risanke in naravoslovnih filmov. Animirani odlomki iz risane serije dokumentarni filmi posrečeno združujejo zabavne in poučne vsebine za otroke od 6. do 10. leta.

Prvih osem dogodivščin: 
  • 1. MLADIČKI NA ARKTIKI Mavgli se seznani z življenjem mladičkov tjulnjev, severnih medvedov in belih kitov.
  • 2. JAPONSKA Mavgli spozna Japonsko in njene nenavadne živali: opice, ki se kopajo v toplih vrelcih, rake, ki mahajo, in plešoče žerjave.
  • 3. GNEZDO Mavgli izve, kje in kako živijo različne živali.
  • 4. PODVODNI LOVCI IN RIBIČI Balu in Mavgli se odpravita na ribolov. Balu mu pokaže, kako lovijo želve, vidre in medvedi.
  • 5. MLADIČKI Mavgli se jezi, ker ga imata Balu in Bagira še za otroka. Ko sliši zgodbe o severnih medvedkih, družini koatijev in mandžurskih žerjavih, razume, zakaj ju vedno tako skrbi zanj.
  • 6. VELIKE ŽIVALI Hati Mavgliju predstavi velikane, ki živijo na kopnem in v morju: morskega psa orjaka, severne medvede in kite glavače.
  • 7. ARKTIKA Življenje na Arktiki je precej drugačno od tistega v džungli. Severni jeleni, snežne gosi, severni medvedi in moškatno govedo so se odlično prilagodili težkim življenjskim pogojem.
  • 8. IGUASUJSKI SLAPOVI Darzi Mavgliju in Lah predstavi zanimive slapove v Južni Ameriki in živali, ki tam živijo: glasne koatije, nevarne klopotače in svoje sorodnike hudournike.   
GLASOVI:  Klemen Slakonja, Janez Hočevar, Jurij Zrnec, Polona Juh ,Jaka Lah, Sebastian Cavazza, Tadej Pišek, Primož Pirnat, Uroš Smolej, Zvone Hribar, Vesna Pernarčič, Borut Veselko, Tjaša Železnik, Gregor Gruden,  in Bernarda Oman
POJE: Nina Strnad
VERZI: Milan Dekleva
REŽISER: Nana Milčinski
JEZIK: SLOVENŠČINA
DOLŽINA: 96 min
Cena: 9,95 EUR    kos
SAFARI
Sorodni izdelki
Cena: 10,95 EUR
 
Cena: 10,95 EUR
 
Cena: 6,95 EUR
 
Cena: 6,95 EUR
 
Cena: 6,95 EUR