KOŠARICA

izdelkov: 0 skupaj: 0,00 EUR

KO LETIJO VRANE

Film o življenju v globini gozda, kjer poleg dečka in njegovega očeta živijo le še živali in gozdni duhovi. In film o iskanju ljubezni, ki nas začara s čudovito likovno podobo.


V gozdu živita odmaknjeno in divje fant in njegov oče. Fant odrašča v strahospoštovanju in občudovanju očeta, ki se je razočaran nad svetom odločil zapustiti civilizacijo, vanjo pa ne sme vstopiti niti njegov sin. Sin se čuti bližje gozdnim duhovom – počlovečenim živalim, med katerimi je tudi njegova mama, ki je po odhodu iz sveta ljudi prevzela videz srne. Dobrih duhov ne more videti vsakdo, ampak le tisti, ki gledajo s srcem. Nekega dne si oče zlomi nogo in sin ga odpelje v vasico. Tam jima pomagata dobri zdravnik in njegova hči Manon. Film o iskanju bližine in ljubezni, ki združuje domišljijske svetove v slogu japonske animacije z žlahtnostjo francoske.


Sihronizirano V SLOVENŠČINO.
Trajanje: 95 minut
Režija Jean-Christophe Dessaint
Režija: Saša Kalana
Glasovi  Primož Pirnat (oče), Gašper Jarni (sin), Alojz Svete (doktor), Vesna Perarčič (Manon), Tomaž Gorkič (vojak), Ajda Toman (gospa Robida), Jaka Ivanc (gospod Robida),…
Cena: 6,95 EUR    kos
Ko-letijo-vrane-B1
Sorodni izdelki
Cena: 10,95 EUR
 
Cena: 10,95 EUR
 
Cena: 6,95 EUR
 
Cena: 6,95 EUR
 
Cena: 6,95 EUR