KOŠARICA

izdelkov: 0 skupaj: 0,00 EUR

MAX STEEL

 Najstnik Max McGrath se z mamo preseli nazaj v mesto Copper Canyon, kjer se je rodil in kjer je njegov oče, ki je bil znanstvenik, umrl v skrivnostnih okoliščinah. Max se s težavo privaja na novo šolo, vse skupaj pa postane še bolj težavo, ko začne njegovo telo proizvajati nenavadno energijo, ki je ne more nadzorovati.


Nenapovedanim in čedalje močnejšim izbruhom energije Max ni kos, zato se je prisiljen oddaljiti od ljudi, ki ga obkrožajo, tudi od nove prijateljice Sofie. Pred usodnim izbruhom energije ga reši robotek Steel, ki skrivno nadzoruje Maxov razvoj. Max in Steel odkrijeta, da lahko, če sta skupaj, nadzorujeta energijo, jo s pridom izkoriščata in dobita nadčloveško moč, hkrati pa spoznata, da je zanju lahko usodno, če se ločita. Ko se nenavadna prijatelja naučita sprejemati svoji povezani usodi, začneta odkrivati skrivnosti, povezane s smrtjo Maxovega očeta.

Za petami jima je sovražnik, ki ima z njima grozljive načrte. Max in Steel ne vesta, komu naj zaupata in morata sodelovati, da bi odkrila resnico in našla način, da bi porazila skrivnostno silo, ki ogroža njun svet.

Režija: Stewart Hendler
Igrajo: Ben Winchell, Josh Brener, Maria Bello
Žanr: akcijska z/f pustolovščina
Dolžina: 93 minut
Cena: 6,95 EUR    kos
MAXSTEEL
Sorodni izdelki
Cena: 6,95 EUR
 
Cena: 6,95 EUR
 
Cena: 5,95 EUR
 
Cena: 5,95 EUR
 
Cena: 6,95 EUR